22.11.08

UN PEU EN LA FINAL!!

Els nostres juvenils han conseguit un meravellós resultat contra l'equip de Meliana que deixa molt que desitjar per la propera jornada, la tornada de les semifinals. Es prou que allí els nostres apleguen a 20 tantos per a estar a la final, ja que el resultat de hui, 50-15, firma una exel.lent forma física dels nostres: Enrique, Martín i Héctor.
La partida ha sigut disputada cada tanto, però els nostres han aprofitat l'experiència del carrer i han passat per damunt a un Meliana difícil de matar durant tota la partida.
La gent ha sigut fiel i ha acompanyat l'equip a mirar cap a la pròxima jornada que pot ser definitiva al carrer municipal de Meliana, on serà una altra història: un carrer artificial, llis i imitant les formes d'un trinquet; sense a penes entropessons comuns de la galotxa.
Els nostres esta setmana tenen previstes varies sesions d'entrenament per a estar al cent per cent el dissabte 29 de novembre.

...cavallers, VA DE BO!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ya tenim un peu dins de la final i latre fora de la final esperem qe els dos estigen dins la final com em fet en casi tots el tornexos estar en la final


anim juvenils !!!!!!!


podeuu