29.11.08

I UNA MÉS PER AL 2008!!

Cavallers, aquest any, el 2008, els equips de Benavites han fet presència en totes les finals posibles: els JECVs Provincial, les dos del Corte Inglés i la dels seniros, però si el torneig d'aquest esport que tanca l'any és L'Edicom, perquè els nostres no poden aplegar-hi? Doncs, s'ha fet història, per primera vegada, els nostres juvenils han lograt classificar-se per a la final.
Ha fet falta exactament, cinc-cents cinquanta-nou dies per a que l'equip de Benavites es vengara de l'equip juvenil de Meliana A; el 19 de maig de 2007, aquest equip tirava per terra el somni de Enrique, Martin, Héctor i Izan, (en aquells temps cadets) d'aplegar lluny en la XXXII edició del Trofeu el Corte Ingés.
El passat 22 de novembre Enrique, Martin i Héctor feren els deures al carrer major de Benavites, 50-15, deixant tocat l'equip de Meliana.
Avui, Enrique i Martin amb l'ajuda de David a la ferida, han eixit amb la ment clara, donar-ho tot al començament de la tornada de la semifinal. I la partida ha segut dominada per Meliana, però en tot moment empatada pels nostres: i així han conseguit igualar a 20 l'encontre amb la porta oberta per a la final. A partir d'eixe instant, Enrique ha patit uun problema físic al braç i la partida anat decaiguent per als locals i ha acabat 50-40 per a d'ells, però amb la tranquilitat de que els tanteig era favorable. I ja estan en la final, en breu sabrem el contrincant: Borriol o Alcàsser?
...cavallers, VA DE BO!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

CONTRA BORRIOL YA STA ACTUALISAT EN LA PAGINA DE LA FEDERACIO



weno esperem qe siga una bona partida de bons pilotaris tant com benavite si borriol


pero nia qe guañar


molt sort




VAMOOOOOOSSSSSS



AVORE SI APLEGEM LLUNT EN LA PILOTA

EN ESTE POBLET



E.P BENAVITES