14.11.08

TROFEU DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Ahir dijous 13 de novembre va començar la primera jornada d'aquest campeonat dels jugadors juvenils de l'escola de Tecnificació de Vila-Real/Xilxes.
Els nostres tres jugadors de la Vila: Enrique Martínez, Martín Aldabas i Héctor Merseguer han sigut seleccionats per aquest campionat de l'últim trimestre de l'any. Els tres mitgers, com els professionald el poble, Dani i Melchor.
Enrique defen l'ajuntament de Xilxes acompanyat al rest per Sergio de Xilxes i José a la puntera, també de Xilxes.
Martín comparteix lloc de canxa amb Carlos de Xilxes a la punta i Jesús "Bonache" de Quartell.
Héctor milita amb Marc de Quartell al rest i amb "Migue" de Quartell, de punter.
Ahir ningú dels nostres s'enfrontaren entre ells, no va ser un dels millors començaments somiants, però a la gent del trinquet els va agradar l'actuació dels nostres individualment.
El trío d'Héctor va perdre 60-25 contra un equip de Vila-Real favorit en la competició.
Carlos de Xilxes no es va presentar a la partida, però entre Bonache i Martín van fer una partida de la qual no van merèixer el resultat obtingut 60-45 a favor de l'equip de Borriol.
Cal destacar a Enrique, ja que amb abséncia de José (el punter), va començar la partida gelat i va acabar a dos quinzes de la victòria. La seua ànsia de victòria va ser contagiada a Sergio que es van espabilar quan la partida estava 45-25 en contra i van poder igualar el marcador a 55, però dos tretes del punter de l'equip de Burriana, David, van provocar la derrota, 60-55, però amb sabor a victòria.