18.2.09

TEMPORADA '09

A falta de tres dies per a que comence el XXXIVé Trofeu el Corte Inglés de Galotxa, la Vila de Benavites presenta enguany, com a novetat, els següents canvis respecte l'any anterior:
·Els equips que formaven l'any passat Cadet: Héctor, Vicente, David i Josevi; i l'Infantil: Vicent, Joan, Gabriel i Aitor; s'han unit enguany de la forma següent: Conformaran un únic equip Cadet representat per Vicent, Joan, David, Aitor i Gabriel.
·L'equip senior: Jorge, David, "Gato", Ramon i Ximet, ha variat: Ramon i Ximet no renoven per a aquest any i s'incorpora Izan que ve de ser campió juvenil la temporada pasada. Per tant, l'equip senior actual: Jorge, David, "Gato" i Izan.

·La novetat més dràstica ha segut el traspàs de les jugadors juvenils campions de la passada campanya: Enrique, Martin i Héctor; per a representar l'equip de primera categoria dels juvenils de Almenara. Enguany, no hi han Juvenils de la Vila per a representar E.P Benavites.

En conclusió: Benavites es queda amb un equip Cadet: Vicent, David, Joan, Aitor i Gabriel; i amb un equip Senior: Jorge, David, "Gato" i Izan.Com a jugadors de la Vila en altres equips: Enrique, Martin i Héctor a Almenara. (seguirem jornada rere jornada com els va la primera categoria juvenil)
I, a partir del dissabte 21: comença el Trofeu el Corte Inglés on els nostres, any a any, van deixant empremta...

...cavallers, VA DE BO!!!