6.2.09

COMENCEM COM EL 2008?

Salutacions a tots. Noticies com les que anem a facilitar ara omplin d'orgull i satisfacció la nostra Vila:
La setmana passada, vam anunciar que l'equip cadet estava en semifinals. Bé, dons hui podem dir que estan a la final: I no els ho han regalat: una victoria apurada danvant Massamagrell per 50-30 els va fer definitius a la competició.
Esperen un rival amb ganes de revenja per ocasions passades, no es Marquesat: estem parlant del poble veí; Quartell. El seu paper no es menys que el dels nostres en aquest campionat, sinó que ells venen d'eliminar a un tot poderós Montserrat decaigut en les semifinals 50-40. La formació de Jesús, Marc i Miguel Àngel estan en un moment molt bo per jugar a pilota, segons deia el seu entrenador Ferran Ferrer.
Per la nostra part: tenim al sempre en forma Héctor, al fort Vicent i des d'ara, David i Joan formen part de la plantilla de Tecnificació, així que no podem dir que no estem preparats.
L'encontre del K.O es disputará demà dissabte 7 al carrer de Meliana a primera hora del matí: sobre les 10:30h, on esperem que tots dos donen el seu màxim paper a la canxa.
S'ha pogut sentir últimament que els nostres somien en repetir el de l'any passat: alçar la copa del campió. Podran? Esperem que pugam enunciar la próxima noticia com un éxit: el primer gran éxit del 2009 sols transcorreguts 38 dies d'any...
...cavallers, VA DE BO!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

YEEEEE ANORABONA PERIODISTA QE LLENGUAGE GASTES JAJA xd


ARA LO KE NIA QE FER ES YA DONAR LA NOTICIA DE QE SOM WAÑAORS YA



AVORE SI SE ANIMA LA GENT A ESCRIURE





E.P BENAVITES LA REBOLUCIO DE LES VALLS







VA DE BO...