21.6.09

Pilotaris "perduts"

"...enguany no guanyaran res". Va ser un comentari de gent de la Vila de Benavites el passat gener quant s'assabentava del traspàs de Enrique, Martín i Héctor a l'equip d'Almenara. Tenien com entés que el pas de juvenils independents a juvenils de primera categoria (o divisió d'Honor, com també se sol dir) seria massa per a d'ells. Però hui, després de mig any, que perdone la redacció el delegat del Club Pilotari de Benavites, però cal anunciar que els tres juvenils ahir s'imposaren al subcampió de la passada temporada en les semifinals; ni menys ni més que Borbotó.
Tajuelo Almenara començà la temporada sent vist com un "d'eixos equips comodí", però després d'aconseguir en les primeres 5 jornades 13 dels 15 punts posibles, tota la afició va veure que les estadístiques existeixen per a trencar-les. Amb dues partides perdudes en tota la lliga, van passar a 4ts de final (cosa que mai ningú havera apostat per aixó) i es van imposar a Marquesat per 50-30 i 30-50. La setmana passada, Borbotó era l'equip semifinalista que jugaria contra els nostres; amb una espectacular partida en l'anada, al carrer d'Almenara (50-30), van deixar un peu a la final. Però ahir fou una partida "de les que son per a contar als nets" deia Martín; amb el resultat en contra durant tota la vesprada: es reflectia un 45-25 en contra, a dures penes, s'ha pogut aconseguir el tanto 30 al bot i deprés al rest han trencat i han aconseguit el 35 on, tant els jugadors com la nombrosa afició que acompanyava l'equip a la localitat de l'Horta, han exclatat d'alegria per tota la canxa. El resultat final 50-40, però els nostres jugadors ja tenen el viatje pagat a Faura per a disputar la gran final de l'autonómic de Galotxa.
Independentment de que la camiseta que defenen és la de Almenara, els jugadors s'han fet i han aprés a Benavites, i per això no sobra aquesta meravellosa notícia.
11 de juliol al carrer de la pilota de Faura, sobre les 17:30, els nostres tres juvenils disputaran la final contra: Meliana A o Godelleta A.
No falten a aquest importantíssim event...
...cavallers, VA DE BO!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El dia 11 estarem en Faura con si foreu Benavites. A guanyar i olvidarse dels que no confiaven

Anònim ha dit...

el dia 11 estarem tots els de Benavites ocmo no animantvos ek el canvit qe eu fet a sigut molt bo !!!
Animo i a per totes