18.4.09

SuperCampions

Amb un minut de silenci en memòria de Paco Soriano, ha començat la jornada de les finals de la XIV Supercopa de Galotxa. El nostre Benavites Juvenil: Enrique, Martín i Héctor; encetaven un altre dia històric per a la vila. Borriol, el agermanat rival, contava amb la presència de David, Guillem, Andrian i Aitor. Començava la partida així, a les 9:30 del matí al carrer de Beniparrell: els nostres al resto. Després de quatre tantos, Benavites portava un avantatge de 20. A partir d'ahí, sols s'han concentrat al bot, de forma que el resultat final reflectia un 50-30 favorable.

"...i ara donem pas a l'equip campió de juvenils; Benavites, que cada vegada se sembla més al históric equip de Benavites dels anys 80..."(paraules del secretari técnic de la Federació de Pilota Valenciana al lliurar els trofeus).

Esta victòria suposa "un motiu d'alegria", segons comentava el rest Enrique en l'entrevista per a la televisió valenciana.

Amb aquesta victòria, Benavites es queda a les portes d'haver-ho aconseguit tot; el Trofeu Edicom o els JECVs d'escala i corda, serien l'obejectiu per a les noves generacions de pilotaris de la nostra vila...


Campions de la Supercopa de Galotxa '09


...cavallers, VA DE BO!!!